Hos Fedt-hjem.dk er der fast fragt- og ekspeditionsgebyr på KUN 49 KR. gratis levering ved køb for over 750 kr. til pakkeshop (gælder kun i Danmark)

Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fedt-Hjem. 


Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Fedt-Hjem.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Fedt-Hjem.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Fedt-Hjem side, er denne af vejledende art. Fedt-Hjem indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Fedt-Hjem anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid 1-3 dage. 

Risikoen for varer købt af Fedt-Hjem overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Fedt-Hjem, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen, hvilket er inden 2 måneder. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Fedt-Hjem. Vi yder 2 års reklamationsret.

For specialfremstillet varer og varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Fedt-Hjem har stillet dig i udsigt. 


Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Kreditkort, bankoverførsel eller kontant ved afhentning, beløbet debiteres, når varen afsendes. Alle priser i Fedt-Hjem - på web-adressen http://www.fedt-hjem.dk- er inkl. moms. 

Fortrydelsesret
Fedt-Hjem yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varen skal returneres til Fedt-Hjem indenfor 14 dage fra den dag, hvor kunden har meddelt Fedt-Hjem om returneringen.

Returnering:
Køber kan tage varen i brug og herefter returnere varen. Dette sker dog med det forbehold, at forbrugeren hæfter for en eventuel værdiforringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på normal vis.

Ved returnering er det kunden selv, der bærer risikoen for varen hændelige betaling eller forringelse under tilbagetransporten. Fedt-Hjem har ikke pligt til at tilbagebetale eventuelle ekstraomkostninger, der er forbundet med, at forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden og dyrere leveringsmetode end den standardlevering, som Fedt-Hjem tilbyder.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren.

Tilbagebetaling:
Fedt-Hjem tilbagebetaler ved forbrydelser eller anden returnering senest 14 dage fra datoen, hvor kunden har informeret Fedt-Hjem om returneringen. Fedt-Hjem afventer dog returvaren, før købesummen refunderes.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugerne.

 

Gavekort

Et gavekort til Fedt-Hjem.dk er et ihændehaverbevis, hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes. Gavekortet har en gyldighed på 3 år, fra udstedelsesdatoen, og kan ikke ombyttes til kontanter. 


Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på Fedt-Hjem.dk hjemmeside.


Gennerelle oplysninger 

Juridisk navn: Nordisk Bolig V/ Heidi Hagelskjær Vennegaard-Ringgaard

Web.-adresse: www.fedt-hjem.dk

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.: 37789313

Adresse: Hesselåvej 17, DK-7500 Holstebro

E-mailadresse: mail@fedt-hjem.dk

Telefon nr.: +45 6146 6595

Etableringsår: 2016

 

Fortrolighedspolitik

Nordisk Bolig/Fedt-Hjem.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Nordisk Bolig/Fedt-Hjem.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.