Hos Fedt-hjem.dk er der fast fragt- og ekspeditionsgebyr på KUN 49 KR. gratis levering ved køb for over 750 kr. til pakkeshop (gælder kun i Danmark)

Bolig Tekstiler

Stort udvalg af puder til exceptionelt gode priser. Alle vores puder er med lynlås, hvillket betyder, at du nemt kan tage betrækket af og vaske det, hvis det bliver nødvendigt. Hele vores udvalg måler 40x40 cm., og der findes en pude til dig, uanset hvilken smag du har - vores udvalg spænder nemlig bredt. Så uanset om du er til neutrale og klassiske farver eller de mere farvestrålende, som skaber liv i sofaen eller lænestolen, er du kommet til det rette sted.

Som det er gældende for mange af de andre produkter her hos fedt-hjem.dk, bestiller vi jævnligt nye varer og fornyer vores sortiment. Dette gør sig også gældende med puder, og dette udvalg er bestilt særligt hjem til at matche tidens trends indenfor farver og design.

Skab liv i indretningen
En sofa er som regel ret enkel i designet og farven. Derfor kan sofaen i længden syne kedelig og upersonlig. Ved hjælp af en pude eller to i hver ende af sofaen kommer du både til at sidde mere behageligt, og samtidigt skaber du liv i indretningen. Ligeledes kan puderne med fordel placeres i en stol eller lænestol som en pyntegenstand. Det er stadig op til dig, om puderne skal holdes i neutrale og klassiske farver, eller om du er til en af vores puder med mere spræl i.

Kvalitet til prisen.
Vores udvalg af puder er i en rigtig god kvalitet.