Illustrationer

Hos Fedt-hjem.dk sælger vi nu også illustrationer. Alle vores illustrationer rammer tidens trend og kombinerer eksempelvis skrift i flotte skrifttyper og citater, gerne kombineret med friske farver. Vi har efterhånden fået et stort udvalg, som du kan se her på siden. Illustrationerne her på siden er billigere end dem, du finder i andre butikker. Dertil følger der en sort flot og stilfuld ramme med til alle illustrationerne, der er inkluderet i prisen. Med vores billige priser og fede og moderne illustrationer håber vi således, at der er et billede, der rammer lige præcis din personlige smag og stil.En anden fordel ved køb af illustrationer er muligheden for at udskifte dine billeder på væggen jævnligt, uden at det skal koste en formue. Så i stedet for at købe et dyrt maleri, du måske bliver træt af om et halvt års tid, er udgiften ved illustrationer meget mindre - og udbyttet muligvis større. Du kan så at sige skifte dine illustrationer jævnligt efter dit humør, uden at det går alt for meget ud over budgettet. 

Alle illustrationer leveres som tidligere nævnt med en sort ramme og er trykt på professionelt papir. Derudover er det vigtigt at understrege, at alle illustrationer leveres i A3 størrelse, hvilket vil sige, at de inklusiv ramme måler 42x32 centimeter og derfor har en passende størrelse til mange vægge.

Vi sætter en stor ære i kort leveringstid, og ofte er det muligt at modtage din bestilling allerede dagen efter.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriGiv indretningen liv

Du kender sikkert følelsen af, at din hvide eller kedelige væg mangler liv. Dette kan løses med en af vores illustrationer, som er i stand til at give enhver væg liv, farve og personligt udtryk. Dertil kan du med fordel kombinere flere af vores illustrationer, som ofte er lavet i par, hvilket vil sige, at du  med fordel kan bestille to illustrationer og derved få matchende billeder på væggen samt et gennemført look.

Hurtig levering

Alle illustrationer sendes som udgangspunkt samme dag, som bestillingen foretages, med mindre du bestiller efter kl. 16. Derudover sender vi pakken i sikkert og holdbart materiale, så du er sikker på at modtage et splinternyt og fint produkt. Dette gør sig desuden også gældende for alle andre produkter på Fedt-hjem.dk

Vi fornyer jævnligt sortimentet

Da moden inden for illustrationer jævnligt skifter, udvider vi løbende vores sortiment, så det matcher de nyeste forespørgsler. Ydermere forsøger vi samtidig selv at skabe trenden, og du kan altså derfor også få illustrationer hos os, som ikke bliver masseproduceret og hænger i alle hjem. Af denne grund er illustrationerne her på siden friske og trendsættende.