Hos Fedt-hjem.dk er der fast fragt- og ekspeditionsgebyr på KUN 49 KR. gratis levering ved køb for over 750 kr. til pakkeshop (gælder kun i Danmark)

Pedalspande

Stort udvalg af pedalspande og skraldespande i alverdens modeller, designs, farver og størrelser. Se dig om nedenfor og find din pedal spand til hjem, kontor, bolig eller virksomhed! En pedalspand er den nemme og hygiejniske løsning til dig, der mangler en dekorativ og funktionel affaldsspand. Affaldsspandenes design er flotte og unikke og giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på en praktisk genstand, der ikke normalvis forbindes med stil. Nu har du imidlertid muligheden for at købe en stilet pedalspand til billige priser. Se sortimentet nedenfor - mange af spandene er nedsatte!

Hos fedt-hjem.dk har vi et stort udvalg af forskellige artikler til hjemmet, og vi skifter hele tiden ud i vores store sortiment, så du er sikret moderne og billige produkter. En af vores nyeste tilføjelser til vores udvalg, er de populære og flotte pedalspande. Vi har den populære pedalspand i mange forskellige farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde en personlig favorit. Mange af vores pedalspande er lavet i rustfrit stål, hvorfor de ikke kræver megen vedligeholdelse.

Hygiejnisk og effektivt

En pedalspand er den nemme og hygiejniske løsning. En pedalspand kræver nemlig ikke berøring fra dine hænder, og det kan mindske risikoen for spredning af bakterier. Du åbner blot pedalspanden med din fod, og dermed slipper du for at have kontakt med affaldet i spanden.

Modsat mange andre forhandlere af pedal spande får du hos Fedt-hjem.dk muligheden for at vælge imellem mange forskellige farver. Vi ved godt, at mennesker er forskellige – og at forskellige personer har forskellige smag. Vi har derfor valgt at indkøbe den populære pedalspand i mange forskellige farver og udformninger. Det giver dig muligheden for at finde din helt personlige favorit.

Hos Fedt-hjem.dk finder du som tidligere nævnt pedalspanden i forskellige størrelser, og det betyder, at du kan finde den pedalspand, som du mener passer perfekt til dit behov. Vi har alt lige fra helt små pedalspande til badeværelset til større pedalspande til eksempelvis stue, garage eller terrasse. Mulighederne er uendelige, så det er blot at være kreativ.

God stil på kontoret

Hvis du gerne vil tilføre god stil til kontoret, så er en flot pedalspand fra Fedt-hjem.dk essentiel. Der er ikke noget kedeligere end traditionelle affaldsspande, men med en dekorativ og flot pedal spand kan du gøre kontoret lidt pænere – uden at skulle undvære en skraldespand.

Vi fører et stort udvalg af farverige pedalspande, der passer til alle værelser og indretninger.